Om skydd med hjälp av hårdvaruvirtualisering

När Kaspersky-programmet installeras på 64-bitars Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8.1 eller Microsoft Windows 10, använder det hypervisor-teknik för ytterligare skydd mot komplex skadlig programvara som kan fånga upp dina personuppgifter med hjälp av Urklipp eller nätfiske.

Skydd med hårdvaruvirtualisering är aktiverat som standard. Om skyddet har inaktiverats manuellt går det att aktivera i programinställningsfönstret.

På datorer med 64-bitars Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8.1 eller Microsoft Windows 10, har skyddet mot skärmdumpar som tillhandahålls av Kaspersky hårdvaruvirtualisering (hypervisor) följande begränsningar: